Tom Van Hoecke BVBA Social Media

BVBA Tom Van Hoecke

Gespecialiseerd in vloerisolatie- en chapewerken

BEL ONS: 0497 27 07 94

Pastoor Bontestraat 102A, 9900 Eeklo

Chapewerken? Tom Van Hoecke is uw partner!

De dekvloer of chape is een samenstelling van water, zand en cement dat als ondergrond dient voor een vloerbedekking. Deze afwerklaag wordt aangebracht bovenop de constructieve vloer en zal glad en vlak afgewerkt worden zodat de meest voorkomende vloerbedekkingen hierop aan te brengen zijn.

Eventueel worden er additieven toegevoegd, zo kan men bijvoorbeeld de sterkte en de dichtheid verhogen.

HECHTENDE CHAPE /DEKVLOER

Door de samenstelling en uitvoering blijft de dekvloer aan de draagvloer hechten.

NIET - HECHTENDE CHAPE OF ZWEVENDE CHAPE / DEKVLOER

Dekvloer die van de draagvloer gescheiden word door een scheidingslaag bv een polyethyleenfolie , geluidisolatiemat of thermische isolatie. Deze chape moet steeds voorzien worden van een bewapening. Deze hecht niet aan de ondergrond.

CHAPE / DEKVLOER VOOR VLOERVERWARMING

De chape word aangebracht op de vloerverwarmingselementen en voorzien van een bewapeningsnet ( 50x50x2mm ) of pastabewapening . Tevens wordt er een dispertieproduct aan de chape toegevoegd om een goede thermische geleidbaarheid te verkrijgen. En word er uitzetvoegen voorzien om barsten te voorkomen.

HELLINGCHAPE / DEKVLOER

De chape wordt in helling aangebracht om zo een optimale afwatering van het platte dak te bekomen . Op de chape kan men dan de dakafwerking plaatsen.

SNELDROGENDE CHAPE / DEKVLOER

Wanneer u in tijdsnood zit bij de afwerking van de woning of wanneer het noodzakelijk is om de droogtijd van de chape te reduceren , kunt u gebruik maken van een sneldrogende chape . Bij deze chape wordt er een product toegevoegd waardoor de droogtijd verminderd.

Contacteer ons...

Tom Van Hoecke BV 2022 © - Webdesign by ozalith.be