Tom Van Hoecke BVBA Social Media

BVBA Tom Van Hoecke

Gespecialiseerd in vloerisolatie- en chapewerken

BEL ONS: 0497 27 07 94

Pastoor Bontestraat 102A, 9900 Eeklo

Besparen op energie? Vloerisolatie!

Wist je dat je maar liefst 15% van de totale warmte van jouw woning verliest langs slecht geïsoleerde vloeren? Je vloer laten isoleren is dus een erg verstandige keuze en vloerisolatie is meer dan ooit nodig. Vloeren isoleren kan zowel voor nieuwbouwwoningen als bestaande woningen.

Het is dus nooit te laat om te besparen op je energierekening...

Isolatie vloerverwarming, een absolute aanrader

Maar wat als je vloerverwarming gaat gebruiken? Geen zorgen. Ook vloerisolatie onder de vloerverwarming is mogelijk. Als u optimaal gebruik wilt maken van vloerverwarming, dan is het zelfs noodzakelijk om isolatie onder vloerverwarming te stoppen. Op die manier is er een zo klein mogelijk warmteverlies.

Onze ervaren en opgeleide vakmensen kunnen je hierbij helpen. Zij weten hoeveel isolatie onder vloerverwarming nodig is en kunnen je ook meer vertellen over de vloerverwarming isolatie dikte. Gespoten PUR of PUR isolatieplaten zijn ideaal voor de isolatie onder uw vloerverwarmingsinstallatie.

Voordelen vloerisolatie

Dankzij de vloerisolatie heb je in de winter veel minder snel koude voeten. Het isoleren van vloeren heeft een akoestisch neveneffect, het geluid van de kamer onder of boven wordt beter tegengehouden. Een isolerende vloer zorgt voor een beter warmtecomfort in de woning. Vloerisolatie plaatsen doen onze ervaren vakmannen op minder dan 1 dag. Na 24u kan je al van start gaan met de volgende werken.

Vloerisolatie voorkomt vochtproblemen. Je bestrijdt zo condenserend vocht uit de kruipkelder.

De kostprijs voor vloerisolatie is relatief laag en de overheid biedt interessante vloerisolatie subsidies en premies bij renovaties. De terugverdientijd van vloerisolatie bedraagt rond 7 tot 10 jaar en er zijn geen onderhoudskosten.

De waarde van je huis verhoogt doordat het vloerisolatie aanbrengen bijdraagt tot het behalen van een positief EPC (Energie Prestatie Certificaat). Je bespaart tot wel 15% op de energiefactuur.

Soorten vloerisolatie

Contacteer ons...

Tom Van Hoecke BV 2022 © - Webdesign by ozalith.be